Over ons

Hoveniersbedrijf “De Tuinman” is een bedrijf uit Apeldoorn/Ugchelen. Wij hebben als hovenier jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating. Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en daarbij staat de wens van de klant centraal.
Wij zijn breed inzetbaar, op het gebied van het aanleggen en onderhouden van particulieren- en bedrijfsterreinen/tuinen.
Van plantenbak tot landgoed en alles wat daar tussen zit, bij “De Tuinman” bent u aan het juiste adres.

Heeft u een gazon wat maar steeds slechter wordt of bloeien de planten slecht en heeft U alle soorten mest al eens geprobeerd? Zo ja, dan kost dit vaak een hoop geld zonder goede resultaten.

Dan is het tijd voor ons om de grond te laten onderzoeken. Ook dat doen wij!

De Tuinman staat voor gazonaanleg, onderhoud, bestrating, bomen snoeien, vijveraanleg, tuinhuis, beregening, blokhut, schutting, tuinverlichting, whirlpool, sauna en zwembad.

Kortom Robert staat klaar voor U !

Cashback

Met De Tuinman kiest u voor een hovenier met zekerheid.

Meedoen met de Cashback actie is heel eenvoudig.

Ga naar www.hoveniernederland.nl en vul een recensie in voor uw Tuinkeur-hovenier. Tijdens het invullen van de recensie heeft u de mogelijkheid om aan te vinken dat u mee doet aan de actie. Zoekt u een TuinKeur-hovenier? Die vindt u op www.hoveniernederland.nl of via: www.tuinkeur.nl/zoeken.

Beoordeeld door klanten!

9,4

14 recensies

HovenierNederland.nl